Mentaal Welbevinden: Preventie, Inclusie en Diversiteit

Khalid El Hatri

Sluit je aan bij Khalid El Hatri tijdens zijn inspirerende lezing over het cruciale belang van inclusie, preventie en vroegtijdige interventie binnen de welzijnszorg. Khalid brengt zijn expertise en passie samen om diepgaand inzicht te bieden in hoe we kunnen bijdragen aan een inclusievere en meer diverse samenleving en hoe we hierbij extra kansen kunnen creëren voor kinderen en jongeren die opgroeien in kwetsbare omstandigheden.
Mis deze unieke kans niet om te leren hoe inclusie, diversiteit en preventie kunnen bijdragen aan een welzijnszorg die voor iedereen toegankelijk en effectief kan zijn. Schrijf je vandaag nog in voor zijn lezing en help mee aan het bouwen van een rechtvaardigere en meer inclusieve welzijnszorg!

Khalid El Hatri

Young FENIX

Khalid is oprichter en directeur van de Antwerpse welzijnsorganisatie Young FENIX. In diezelfde stad geeft hij onder meer les over divers-sensitieve communicatie aan de sociaalwerkopleiding van de Karel de Grote Hogeschool. Hij is voorzitter van dOT vzw dat de jeugdhulp divers-sensitief wil maken, en lid van de redactie van Sociaal.Net. Hij heeft ook meer dan vijftien jaar als begeleider gewerkt in de jeugdhulp en geestelijke gezondheidszorg.

Deze sessie bevat de volgende PRAKTIJKEN

Reserveer je sessie